Ароматний, соковитий, ніжний з апетитними хрусткими сухариками, крабовий салат заграє новими фарбами. Це страва прикрасить не тільки сімейний обід, але відмінно доповнить святкове меню. Дуже смачний і соковитий!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Крабові палички – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі – 100 гр.
  • Майонез – 60 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, огірком і сухариками? Яйця варимо круто в киплячій воді протягом 10 хв. Охолоджуємо їх під проточною водою, знімаємо шкаралупу і ріжемо шматочками.

Зливаємо воду з консервованої кукурудзи і промиваємо її водою в друшляку.

Огірок миємо й ріжемо квадратиками невеликого розміру.

Також ріжемо крабові палички.

Тепер відправляємо всі інгредієнти в глибоку миску, заправляємо майонезом і солимо. Додаємо Сухарики відразу перед подачею, щоб зберегти їх смак.

Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без рису з огірком Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом