Ароматний, соковитий, ніжний з апетитними хрусткими сухариками, крабовий салат заграє новими фарбами. Це страва прикрасить не тільки сімейний обід, але відмінно доповнить святкове меню. Дуже смачний і соковитий!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Крабові палички – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі – 100 гр.
- Майонез – 60 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крабовий салат з кукурудзою, огірком і сухариками? Яйця варимо круто в киплячій воді протягом 10 хв. Охолоджуємо їх під проточною водою, знімаємо шкаралупу і ріжемо шматочками.
Зливаємо воду з консервованої кукурудзи і промиваємо її водою в друшляку.
Огірок миємо й ріжемо квадратиками невеликого розміру.
Також ріжемо крабові палички.
Тепер відправляємо всі інгредієнти в глибоку миску, заправляємо майонезом і солимо. Додаємо Сухарики відразу перед подачею, щоб зберегти їх смак.
Приємного апетиту!
Крабовий салат Крабовий салат без рису з огірком Салат з крабовими паличками Салат з крабовими паличками і кукурудзою Салат з крабовими паличками і огірком Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом