З крабових паличок або крабового м’яса часто готують популярний крабовий салат з рисом. Якщо ви обмежені в часі і рис варити колись, спробуйте приготувати крабовий салат з мівіною. Салат виходить незвичайним і цікавим.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Локшина Мівіна – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Крабові палички – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати крабовий салат з мівіною, відваріть курячі і перепелині яйця. Відкрийте локшину швидкого приготування. Поломайте на кілька частин руками, викладіть в глибоку миску. Додайте спеції з упаковки за смаком. Можна взагалі не додавати. Залийте окропом, щоб вода покривала локшину. Накрийте миску з локшиною кришкою і дайте настоятися протягом декількох хвилин.
Відкрийте упаковку охолоджених крабових паличок, очистіть від плівки. Наріжте середніми за розміром кубиками.
Цибулю очистіть і наріжте дрібним кубиком.
Зварені яйця (можна використовувати тільки курячі, або тільки перепелині) остудіть і очистіть. Дрібно наріжте за допомогою ножа або спеціального пристосування.
Болгарський перець промийте. Вийміть серцевину з насінням. Наріжте очищений перець дрібним кубиком.
Підготовлені інгредієнти перекладіть в салатник. Відкрийте банку консервованої кукурудзи, злити воду і викладіть в салатник.
Салат посоліть, поперчіть, заправте майонезом, добре перемішайте. Подавайте Салат порційно. За бажанням прикрасьте свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Крабовий салат Крабовий салат з кукурудзою без яєць Крабовий салат з кукурудзою і яйцями Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом