Каші – це просте і легке блюдо, яке можна подавати на будь-який прийом їжі. Часто саме з дуже смачною кукурудзяної каші починається день у багатьох сім’ях. На одному літрі молока вийде сніданок відразу на кілька людей.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Кукурудзяна крупа – 2 склянки
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Вода – 1 л.

Процес приготування:

Пропорції кукурудзяної каші на 1 літр молока. Крупу промийте під проточною водою.

Крупу перекладіть в каструлю, залийте водою і поставте варитися.

Спочатку доведіть кашу до кипіння на сильному вогні.

Після того, як каша закипить, зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин, періодично помішуючи.

З каші повинна випаруватися практично вся вода. Потім влийте в кашу молоко, перемішайте і продовжуйте варити.

Далі додайте в кашу сіль, цукор і вершкове масло.

Перемішайте і варіть кашу ще 10 хвилин на повільному вогні.

Коли каша буде готова, накрийте каструлю кришкою і дайте настоятися 10 хвилин. Подавайте кашу в теплому стані.

Приємного апетиту!

Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша на воді і молоці Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті