Найніжніша кукурудзяна каша підходить для корисних сніданків, вона поживна і легка в приготуванні. Готується каша спочатку деякий час на воді, а потім нудиться на повільному вогні з молоком. Завдяки чому крупинки добре розварюються.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кукурудзяна крупа – 100 гр.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Вода – 300 мл
- Цукор-пісок – 1,2 ст. л.
- Сіль – 0,3 ч. л.
- Ванільний цукор – за смаком
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Приступимо до готування кукурудзяної каші на воді і молоці. У каструлю влийте воду.
Всипте в каструлю кукурудзяну крупу, додайте сіль і цукор. Доведіть кашу до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть, поки вода повністю не вбереться. В процесі помішуйте кашу, щоб вона не пригоріла.
Далі влийте молоко і розмішуйте кашу. Варіть до активного бурління.
Коли каша стане однорідною, додайте вершкове масло і варіть на повільному вогні 10-15 хвилин.
Кашу подавайте в гарячому вигляді з сухофруктами або горіхами. У холодному вигляді вона також хороша, її смак і консистенція нагадують пудинг.
Приємного апетиту!
Каші Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша для дитини Кукурудзяна каша на воді і молоці Кукурудзяна каша на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті