Кукурудзяна каша з гарбузом – ідеальний варіант для корисного сніданку для дітей і дорослих. Вона багата вітамінами і мікроелементами, до того ж вона низькокалорійна і сприяє природному очищенню організму.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кукурудзяна крупа – 1 склянка
  • Гарбуз – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Молоко коров’яче – 0,5 л.
  • Вода – 0,1 л.

Процес приготування:

Почнемо готувати кукурудзяну кашу з гарбузом на молоці. Гарбуз помийте, очистіть від кожури, видаліть насіння, м’якоть наріжте кубиками.

У каструлю влийте воду, покладіть туди гарбуз і варіть 5 хвилин від закипання.

Відміряйте необхідну кількість кукурудзяної крупи і промийте її.

У каструлю влийте молоко, всипте кукурудзяну крупу, гарбуз, сіль і цукор. Доведіть кукурудзяну кашу до кипіння і зменшіть вогонь. Продовжуйте варити 30 хвилин, періодично помішуючи.

Дайте настоятися каші під кришкою 15-20 хвилин, потім подавайте на стіл з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша з гарбузом на молоці Кукурудзяна каша на воді і молоці