Кукурудзяна каша з гарбузом – ідеальний варіант для корисного сніданку для дітей і дорослих. Вона багата вітамінами і мікроелементами, до того ж вона низькокалорійна і сприяє природному очищенню організму.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кукурудзяна крупа – 1 склянка
- Гарбуз – 200 гр.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Молоко коров’яче – 0,5 л.
- Вода – 0,1 л.
Процес приготування:
Почнемо готувати кукурудзяну кашу з гарбузом на молоці. Гарбуз помийте, очистіть від кожури, видаліть насіння, м’якоть наріжте кубиками.
У каструлю влийте воду, покладіть туди гарбуз і варіть 5 хвилин від закипання.
Відміряйте необхідну кількість кукурудзяної крупи і промийте її.
У каструлю влийте молоко, всипте кукурудзяну крупу, гарбуз, сіль і цукор. Доведіть кукурудзяну кашу до кипіння і зменшіть вогонь. Продовжуйте варити 30 хвилин, періодично помішуючи.
Дайте настоятися каші під кришкою 15-20 хвилин, потім подавайте на стіл з вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша з гарбузом на молоці Кукурудзяна каша на воді і молоці