Поживна і солодке частування в домашніх умовах – кукурудзяна каша з гарбузом. Страву можна подавати до сніданку. Оцініть простий рецепт яскравою кулінарної ідеї для вашого столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кукурудзяна крупа – 100 гр.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 300 мл
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати кукурудзяну кашу з гарбузом на плиті в каструлі? Кілька разів кукурудзяну крупу промиваємо в холодній воді.

Далі продукт викладаємо в каструлю, заливаємо чистою водою і доводимо до кипіння. Варимо близько 5 хвилин.

Знімаємо шкірку з гарбуза, після інгредієнт натираємо на крупній тертці.

проварену кашу вливаємо молоко. Можна його попередньо нагріти.

Сюди ж кладемо терту гарбуз. Розмішуємо.

Додаємо ложку цукру і продовжуємо варити страву на слабкому вогні 25-30 хвилин.

Після готовності в кукурудзяно-гарбузову кашу можна покласти вершкове масло. Розмішуємо і подаємо до столу!

Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша з гарбузом на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті