Поживна і солодке частування в домашніх умовах – кукурудзяна каша з гарбузом. Страву можна подавати до сніданку. Оцініть простий рецепт яскравою кулінарної ідеї для вашого столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кукурудзяна крупа – 100 гр.
- Гарбуз – 250 гр.
- Вода – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 300 мл
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати кукурудзяну кашу з гарбузом на плиті в каструлі? Кілька разів кукурудзяну крупу промиваємо в холодній воді.
Далі продукт викладаємо в каструлю, заливаємо чистою водою і доводимо до кипіння. Варимо близько 5 хвилин.
Знімаємо шкірку з гарбуза, після інгредієнт натираємо на крупній тертці.
проварену кашу вливаємо молоко. Можна його попередньо нагріти.
Сюди ж кладемо терту гарбуз. Розмішуємо.
Додаємо ложку цукру і продовжуємо варити страву на слабкому вогні 25-30 хвилин.
Після готовності в кукурудзяно-гарбузову кашу можна покласти вершкове масло. Розмішуємо і подаємо до столу!
Кукурудзяна каша Кукурудзяна каша в каструлі Кукурудзяна каша з гарбузом Кукурудзяна каша з гарбузом на молоці Кукурудзяна каша на молоці на плиті