Насичений і ароматний плов зі свининою можна приготувати за простим рецептом в чавунній сковороді. Обідня страва порадує домашніх своєю поживністю і неповторним ароматом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для плову – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як почати готувати плов зі свининою в чавунній сковороді? Кубиками нарізаємо свинину, цибулю ділимо на тонкі півкільця. Смажимо продукти в чавунній сковороді на рослинному маслі.

Коли м’ясо придбає легкий рум’янець, додаємо до нього терту моркву. Тушкуємо ще пару хвилин.

Заливаємо продукти водою, посипаємо сіллю і спеціями. Розмішуємо вміст і доводимо його до кипіння.

Опускаємо в блюдо промитий рис. Зменшуємо вогонь і залишаємо заготовку на 20-30 хвилин.

Яскравий і смачний плов готовий. Перемішувати його і подавайте до столу!

Плов без м'яса Плов без цибулі Плов з круглозерним рисом Плов з м'ясом Плов зі свинини з рисом