Насичений і ароматний плов зі свининою можна приготувати за простим рецептом в чавунній сковороді. Обідня страва порадує домашніх своєю поживністю і неповторним ароматом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Рис білий – 1,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа для плову – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як почати готувати плов зі свининою в чавунній сковороді? Кубиками нарізаємо свинину, цибулю ділимо на тонкі півкільця. Смажимо продукти в чавунній сковороді на рослинному маслі.
Коли м’ясо придбає легкий рум’янець, додаємо до нього терту моркву. Тушкуємо ще пару хвилин.
Заливаємо продукти водою, посипаємо сіллю і спеціями. Розмішуємо вміст і доводимо його до кипіння.
Опускаємо в блюдо промитий рис. Зменшуємо вогонь і залишаємо заготовку на 20-30 хвилин.
Яскравий і смачний плов готовий. Перемішувати його і подавайте до столу!
Плов без м'яса Плов без цибулі Плов з круглозерним рисом Плов з м'ясом Плов зі свинини з рисом