Для тих, хто любить каші в якості основного ситного страви, рекомендую скористатися чудовим рецептом незвичайно смачною пшеничної каші, приготовленої на воді з тушонкою. Процес приготування досить простий. Впорається будь недосвідчений кулінар.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Тушонка – 1 банка
- Вода – 3 склянки
- Пшенична крупа – 1.5 склянки
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу на воді з тушонкою. Відміряйте необхідну кількість пшеничної крупи.
Після чого гарненько промийте її в проточній воді кілька разів, щоб вода стала прозорою. Налийте в глибоку каструлю воду, додати сіль. Викладіть крупу. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть пшеничну кашу 20-25 хвилин.
Морква вимийте, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, а потім натріть на крупній тертці.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть в холодній воді і наріжте кубиками.
добре розігрійте Сковороду на середньому вогні, викладіть підготовлені овочі і налийте трохи олії.
Час від часу помішуючи, обсмажте овочі до м’якості.
Викладіть зварену пшеничну кашу, посоліть, гарненько перемішайте, щоб всі інгредієнти з’єдналися воєдино.
Розкрийте банку тушонки, скориставшись консервним ножем, приберіть зайвий жир. А потім викладіть в сковороду, добре перемішайте і доведіть до стану однорідної консистенції. Тушонку використовувати з будь-якого виду м’яса в залежності від ваших смакових уподобань.
Готову пшеничну кашу, приготовану на воді з тушонкою, подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Розсипчаста пшенична каша на воді