Сніданок – це перший і головний прийом їжі. Тому господині намагаються підібрати смачні і корисні страви. Наприклад, пшенична каша, вона багата вітамінами і зарядить вас енергією на початку дня.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа – 0,5 склянки
  • Вода – 1,5 склянки
  • Молоко коров’яче – 0,5 склянки
  • Сіль – за смаком
  • Масло вершкове – за смаком
  • Мед – за смаком
  • Яблука – 1 шт.
  • Кориця – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати пшеничну кашу з яблуками? Пшеничну кашу залийте гарячою водою, посоліть за смаком і поставте варитися.

Варіть 15-20 хвилин, поки не википить зайва рідина.

Яблуко помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину з насінням. М’якоть наріжте невеликими кубиками.

До готової пшеничної каші додайте яблука, корицю і молоко.

Варіть на невеликому вогні ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Коли яблука стануть м’якими і молоко випарується, додайте вершкове масло, перемішайте, на 5 хвилин залиште кашу під кришкою. Потім можна подавати смачний і корисний сніданок на стіл.

Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці