Сніданок – це перший і головний прийом їжі. Тому господині намагаються підібрати смачні і корисні страви. Наприклад, пшенична каша, вона багата вітамінами і зарядить вас енергією на початку дня.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 0,5 склянки
- Вода – 1,5 склянки
- Молоко коров’яче – 0,5 склянки
- Сіль – за смаком
- Масло вершкове – за смаком
- Мед – за смаком
- Яблука – 1 шт.
- Кориця – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати пшеничну кашу з яблуками? Пшеничну кашу залийте гарячою водою, посоліть за смаком і поставте варитися.
Варіть 15-20 хвилин, поки не википить зайва рідина.
Яблуко помийте, очистіть від шкірки, видаліть серцевину з насінням. М’якоть наріжте невеликими кубиками.
До готової пшеничної каші додайте яблука, корицю і молоко.
Варіть на невеликому вогні ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Коли яблука стануть м’якими і молоко випарується, додайте вершкове масло, перемішайте, на 5 хвилин залиште кашу під кришкою. Потім можна подавати смачний і корисний сніданок на стіл.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці