Пропоную скористатися чудовим рецептом смачної розсипчастої пшеничної каші, приготовленої на воді. Кашу можна подавати в якості корисного сніданку або використовувати як гарнір. Обов’язково приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Вода – 1,5 л
- Пшенична крупа – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Як приготувати розсипчасту пшеничну кашу на воді пропорції? Насамперед приготуйте всі зазначені в рецепті інгредієнти в необхідній кількості для приготування розсипчастою пшеничної каші на воді.
В глибоку каструлю налийте необхідну кількість питної води. Поставте на невеликий вогонь і доведіть воду до кипіння, додайте сіль за смаком. Потім викладіть пакетик пшеничної крупи.
Воду знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімального стану і варіть пшеничну кашу 20-25 хвилин. Коли пакетик розбухне – каша буде готова.
Приготовану пшеничну кашу розкладіть по порційних тарілках. Зверху викладіть шматочок вершкового масла.
Додайте цукровий пісок залежно від своїх смакових переваг. Пшеничну кашу розсипчасту подавайте на сніданок. Перед подачею добре перемішайте.
Насолоджуйтеся вершковою пшеничною кашею!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Розсипчаста пшенична каша на воді