Існує безліч варіацій Мисливського салату, і в цьому рецепті ми пропонуємо вам варіант без капусти. Він виходить дуже смачним, швидко готується, а може зберігатися всю зиму.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Помідори свіжі – 2 кг
  • Морква – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 кг
  • Болгарський перець солодкий – 1 кг
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Оцет столовий 9% – 0.33 ст.
  • Масло рослинне – 0.5 склянки

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату Мисливський без капусти на зиму. Моркву ретельно вимиваємо, очищаємо і подрібнюємо на тертці.

Помідори і цибулю також промиваємо та нарізаємо.

Болгарський перець промиваємо та нарізаємо соломкою.

Наливаємо в каструлю масло разом з оцтом і викладаємо в неї овочі, залишаючи перець. Доводимо суміш до кипіння і додаємо сіль разом з цукром. Гарненько все перемішуємо. Додаємо перець, ще раз доводимо до кипіння і варимо, помішуючи, протягом 5 хвилин.

Розкладаємо салат з простерилизованным банкам, закриваємо їх стерилізованими кришками і залишаємо остигати, після чого прибираємо в прохолодне місце для зберігання. Приємного апетиту!

Салат з перцю в томаті на зиму Салат з перцю і моркви на зиму Салат з помідорів і цибулі з маслом на зиму Салат з помідорів, моркви та цибулі Салат з червоних помідорів на зиму Салат Мисливський Салати з болгарського перцю на зиму Салати у власному соку на зиму