Трохи розбавити класичний склад салату «Обжорка» можна печерицями. Не важливо, які це будуть гриби, смажені або консервовані, вийде смачно і ви абсолютно по-новому поглянути на давно знайоме блюдо.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • Огірки солоні – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат «Обжорка» з куркою і печерицями легко! Філе помийте, опустіть в киплячу воду і зваріть до готовності.

Потім остудіть м’ясо і наріжте невеликими кубиками.

Цибулю і моркву очистіть, обмийте під проточною водою. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.

Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності.

Потім додайте в зажарку нарізані гриби, смажте разом 3-5 хвилин, стежте за тим, щоб вміст сковороди не пригоріло.

Солоні огірки наріжте в довільному порядку.

Змішайте куряче м’ясо, солоні огірки, засмажку з цибулі, моркви і грибів.

Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком.

Прикрасьте салат «Обжорка» петрушкою або іншою зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою