Трохи розбавити класичний склад салату «Обжорка» можна печерицями. Не важливо, які це будуть гриби, смажені або консервовані, вийде смачно і ви абсолютно по-новому поглянути на давно знайоме блюдо.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Печериці свіжі – 400 гр.
- Огірки солоні – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 – 3 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат «Обжорка» з куркою і печерицями легко! Філе помийте, опустіть в киплячу воду і зваріть до готовності.
Потім остудіть м’ясо і наріжте невеликими кубиками.
Цибулю і моркву очистіть, обмийте під проточною водою. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності.
Потім додайте в зажарку нарізані гриби, смажте разом 3-5 хвилин, стежте за тим, щоб вміст сковороди не пригоріло.
Солоні огірки наріжте в довільному порядку.
Змішайте куряче м’ясо, солоні огірки, засмажку з цибулі, моркви і грибів.
Заправте салат майонезом, посоліть і приправте за смаком.
Прикрасьте салат «Обжорка» петрушкою або іншою зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою