Для приготування цього салату можна купити будь-яку м’ясну частину курки, грудку або стегно. Морква по-корейськи, у своєму складі має багато рослинної олії, тому майонез переважно брати менш жирний.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 390 гр.
- Сир Пармезан – 130 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Майонез – 4 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати салат з копченою куркою і корейською морквою? Зняти курятину з кісток, зняти з курки шкіру. Нарізати м’ясо шматочками середнього розміру.
Помідори вимити, видалити щільну білу середину. Бажано прибрати водянисту внутрішню частину з насінням, щоб салат довше зберігався. Нарізати томати невеликими шматочками. Твердий сир натерти на крупній тертці.
З корейської моркви злити маринад, віджати її руками і нарізати невеликими смужками.
Змішати у великій мисці шматочки курятини, помідорів, смужки моркви, тертий сир. Додати майонез, перемішати. Салат можна відразу ж подавати.
Приємного апетиту!
Салати з куркою