Ситний, корисний і дуже смачний салат з копченою куркою квасолею і яйцями. Його цілком можна подавати як самостійне блюдо. Особливо добре вона виглядає на святковому столі, а гості завжди гідно оцінюють його неймовірний смак!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 700 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Огірки мариновані – 3 шт.
- Квасоля біла – 250 гр.
- Квасоля червона – 250 гр.
- Морква – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з копченою куркою, квасолею і яйцями? Яйця варимо в киплячій воді 10 хв. до готовності, потім охолоджуємо під проточною водою, видаляємо шкаралупу і дрібно кришимо ножем.
Моркву чистимо і також відварюємо 10-15 хв. Потім нарізаємо його невеликими шматочками.
Огірки ріжемо кубиками.
Зливаємо воду з квасолі і промиваємо її водою.
Тепер моєму цибулю-порей і ріжемо його кільцями.
Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками.
Змішуємо всі продукти в глибокій ємності, заправляємо їх майонезом і солимо за смаком.
Приємного апетиту!
Салати з куркою