З крабових паличок часто готують всілякі закуски, начинки і салати. Популярний крабовий салат готують з кукурудзою і рисом. Я пропоную рецепт швидкого салату з крабовими паличками і червоним болгарським перцем. Щоб приготувати салат, нічого не потрібно варити. Салат виходить яскравим і соковитим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Крабові палички – 250 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з крабовими паличками і перцем. Відкрийте упаковку охолоджених крабових паличок, очистіть від плівки. Наріжте тонкою соломкою.

Помідори добре промийте. Розріжте навпіл, вийміть серцевину. М’якоть помідора наріжте соломкою.

Нарізані помідори викладіть в підготовлений салатник. Болгарський перець промийте. Вийміть серцевину з насінням. Розріжте очищений перець на чотири частини, а потім наріжте тонкою соломкою.

Нарізаний перець перекладіть в салатник. Твердий сир натріть на крупній тертці.

Натертий сир перекладіть в салатник. Часник очистіть і подрібніть за допомогою гострого ножа або преса.

Подрібнений часник, додайте в салат, посоліть, поперчіть, заправте салат майонезом. Ретельно перемішайте. Подавайте Салат порційно.

Приємного апетиту!

Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Крабовий салат з помідорами та болгарським перцем Крабовий салат з помідорами, сиром, часником і майонезом Крабовий салат з сиром, помідорами і часником Салат з крабовими паличками, помідорами і сиром