З крабових паличок часто готують всілякі закуски, начинки і салати. Популярний крабовий салат готують з кукурудзою і рисом. Я пропоную рецепт швидкого салату з крабовими паличками і червоним болгарським перцем. Щоб приготувати салат, нічого не потрібно варити. Салат виходить яскравим і соковитим.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Крабові палички – 250 гр.
- Сир – 150 гр.
- Майонез – за смаком
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з крабовими паличками і перцем. Відкрийте упаковку охолоджених крабових паличок, очистіть від плівки. Наріжте тонкою соломкою.
Помідори добре промийте. Розріжте навпіл, вийміть серцевину. М’якоть помідора наріжте соломкою.
Нарізані помідори викладіть в підготовлений салатник. Болгарський перець промийте. Вийміть серцевину з насінням. Розріжте очищений перець на чотири частини, а потім наріжте тонкою соломкою.
Нарізаний перець перекладіть в салатник. Твердий сир натріть на крупній тертці.
Натертий сир перекладіть в салатник. Часник очистіть і подрібніть за допомогою гострого ножа або преса.
Подрібнений часник, додайте в салат, посоліть, поперчіть, заправте салат майонезом. Ретельно перемішайте. Подавайте Салат порційно.
Приємного апетиту!
Крабовий салат Крабовий салат без кукурудзи Крабовий салат без огірка Крабовий салат з помідорами та болгарським перцем Крабовий салат з помідорами, сиром, часником і майонезом Крабовий салат з сиром, помідорами і часником Салат з крабовими паличками, помідорами і сиром