Пекінська капуста в салатах відмінно розкриває всі свої достоїнства, вона ніжна і соковита. Салат з крабовими паличками і пекінською капустою виходить ще більш повітряним і ніжним. Таке блюдо можна подавати взимку і влітку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 250 гр.
  • Крабові палички – 220 гр.
  • Кукурудза консервована – 180 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Рис білий – 2 – 3 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою, рисом і пекінською капустою гранично простий! Рис промийте холодною водою кілька разів, потім зваріть і остудіть.

Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу і наріжте їх кубиками. Пекінську капусту помийте, обсушіть і наріжте тонкими смужками.

Крабові палички наріжте кубиками.

З консервованої кукурудзи злийте сік, пересипте її в миску до інших подрібненим інгредієнтів.

Додайте в миску остиглий рис, заправте майонезом і перемішайте салат. При необхідності додайте сіль за смаком.

Приємного апетиту!

Крабовий салат без майонезу Крабовий салат без огірка Крабовий салат з рисом, кукурудзою, яйцем і огірком Салат з крабовими паличками і капустою Салат з крабовими паличками і яйцем Салат з крабовими паличками, кукурудзою, яйцем і майонезом