Салат для любителів морепродуктів і цінителів страв з них. При поєднанні з іншими інгредієнтами креветки – здавалося б, пісний продукт, розкривається, і смак їх стає яскравим і неповторним. Соковита кукурудза, і свіжий огірок наповнять це швидке блюдо приголомшливими фарбами.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кукурудза консервована – 300 гр.
  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сметана – 50 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з креветками і кукурудзою? Яйця варіть 10 хвилин круто, огірок добре вимийте, кукурудзу перекиньте на друшляк для видалення рідини. Креветки розморозьте при кімнатній температурі, неочищені – очистіть від панцира.

У огірка відріжте хвостики і наріжте його спочатку вздовж, потім смужками, а після покришіть кубиком і перекладіть в миску.

яєць зніміть шкаралупу і подрібніть їх ножем, додайте до огірку.

Туди ж покладіть розморожені креветки і кукурудзу.

Додайте майонез і сметану, така заправка ніжніша, ніж один майонез. Добре перемішайте всі ложкою до однорідності.

В невелику порційну тарілку покладіть харчову плівку і викладіть порцію салату, утрамбуйте щільно, накрийте плоскою тарілкою для індивідуальної подачі і різким рухом переверніть. Приберіть верхню тарілку і акуратно зніміть плівку, розрівняйте краю.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, кукурудзою, яйцем і огірками Салат з креветками, яйцем і кукурудзою Салат з креветками, яйцем і огірком