Ще один варіант салату з куркою та ананасом. Маринований лук додасть салату легку нотку пікантності, але в теж час салат виходить дуже ніжним.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Яйце – 5 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Ананас – 300 – 400 гр.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Майонез – 7 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Імбир мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, ананасом, сиром і маринованою цибулею легко! Для заправки салату змішайте сметану, майонез і подрібнений часник.

Курячу грудку відваріть і наріжте кубиками.

Викладіть перший шар з м’яса, посоліть, поперчіть і посипте меленим імбиром. Змастіть м’ясо заправкою.

Цибулю очистіть, наріжте тонкими півкільцями.

Залийте цибулю окропом, залиште його на кілька хвилин, потім злийте воду і додайте оцет. Цибулю перемішайте, залиште на 3-5 хвилин, потім злийте залишки оцту.

Викладіть цибулю наступним шаром.

Яйця, зварені круто, натріть на крупній тертці і викласти їх поверх шару з лука, змастіть заправкою.

Сир натріть на крупній тертці, викладіть його в салатницю і змажте заправкою.

Кільця ананаса розріжте навпіл і прикрасити ними салат. Поставте салат в холодильник для просочення, потім подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і яйцем Салат з куркою, ананасом, сиром і майонезом Салат з курячою грудкою, ананасом та сиром