Ситний білковий салат з доступних продуктів. З’їдається миттєво і точно увійде в топ ваших улюблених рецептів. Склад простий: курка, яйце, гриби, цибулю і моркву.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 – 350 гр.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Кріп – 10 гр.
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою, грибами, смаженою цибулею та морквою гранично простий! Гриби очистіть, помийте і наріжте часточками.
На сковороді розігрійте олію.
Викладіть гриби, обсмажте їх до золотистого кольору.
Моркву і цибулю очистіть.
Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.
Обсмажте цибулю і моркву до готовності.
Філе відваріть до готовності.
,Потім остудіть і наріжте кубиками.
Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.
З’єднайте в мисці гриби, яйце, курку і засмажку з цибулі і моркви.
Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем.
Додайте в миску зелень, сіль за смаком та майонез, перемішайте і салат готовий.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячим філе і грибами