Ситний білковий салат з доступних продуктів. З’їдається миттєво і точно увійде в топ ваших улюблених рецептів. Склад простий: курка, яйце, гриби, цибулю і моркву.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 – 350 гр.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 10 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою, грибами, смаженою цибулею та морквою гранично простий! Гриби очистіть, помийте і наріжте часточками.

На сковороді розігрійте олію.

Викладіть гриби, обсмажте їх до золотистого кольору.

Моркву і цибулю очистіть.

Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.

Обсмажте цибулю і моркву до готовності.

Філе відваріть до готовності.

,Потім остудіть і наріжте кубиками.

Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками.

З’єднайте в мисці гриби, яйце, курку і засмажку з цибулі і моркви.

Зелень помийте і дрібно порубаєте ножем.

Додайте в миску зелень, сіль за смаком та майонез, перемішайте і салат готовий.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салат з курячим філе і грибами