З великою радістю хочу поділитися простим рецептом апетитного салату, приготованого з куркою, грибами, солоними огірками і яйцем, яким користуюся на всі сімейні свята. Ароматний салатик виходить незвичайно смачним і миттєво зникає зі столу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Морква – 200 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Картопля – 150 гр.
- Огірки солоні – 200 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Гриби заморожені – 200 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Рецепт приготування салату з куркою, грибами, солоними огірками і яйцем смачний! Заморожені гриби заздалегідь дістаньте з морозильної камери, розморозьте, потім дрібно наріжте. Гриби можна використовувати сирі або консервовані.
розігрійте Сковороду і змажте рослинним маслом, викладіть підготовлені гриби і обсмажте, посоліть за смаком.
Куряче філе промийте, викладіть в каструлю і залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, яка утворилася шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть під кришкою 20 хвилин.
Зварене м’ясо остудіть і наріжте шматочками середнього розміру.
В глибокій ємності з’єднайте обсмажені гриби і куряче філе.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і подрібніть ножем.
Картоплю відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкірки і наріжте дрібним кубиком.
Моркву відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкірки і наріжте дрібним кубиком.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, наріжте дрібним кубиком.
Солоні огірки наріжте дрібним кубиком.
Підготовлені інгредієнти з’єднайте в глибокій ємності, заправте майонезом і ретельно перемішайте. Готовий салат з куркою, грибами, солоними огірками і яйцем викладіть в салатник і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і картоплею Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і маринованими огірками Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем