З великим задоволенням хочу поділитися розкішним рецептом прекрасного і цікавого салату, який прикрасить будь-яке святкове застілля. Пікантний салат з куркою, корейською морквою і чорносливом виходить незвичайно апетитним і соковитим. Приготуйте, і ви будете в захваті!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Куряче філе – 400 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Яйце – 4 шт.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 150 гр.
  • Кедрові горіхи – 100 гр.
  • Майонез – 150 гр.

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, корейською морквою і чорносливом легко! Куряче філе помийте і відваріть в підсоленій воді. Зварене м’ясо повністю остудіть, наріжте невеликим кубиком.

Викладіть на блюдо, на якому будете збирати салат. Трохи посоліть і промажте майонезом. Також можна використовувати копчене або запечене куряче м’ясо.

Чорнослив добре промийте, обсушити паперовими рушниками, наріжте соломкою і викладіть наступним шаром, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

Твердий сир натріть на крупній тертці і присипте поверх чорносливу. Промажте майонезом. Замість твердого сиру можна використовувати плавлений сирок типу «Дружба».

Потім викладіть моркву по-корейськи і рівномірно розподіліть по всій поверхні салату. Промажте майонезом. Присипте кедровими горішками.

Курячі яйця викладіть в каструлю, залийте водою, посоліть і відваріть круто, остудіть, заливши холодною водою, очистіть від шкаралупи.

Очищені яйця розділити на білки і жовтки. Курячі білки натріть на крупній тертці і викласти наступним шаром. Промажте майонезом.

Курячі жовтки натріть на дрібній тертці і присипте верх і боки салату.

Святковий листковий салат з куркою, корейською морквою і чорносливом подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салати з куркою