Поживний і яскравий салат виходить з курки, моркви по – корейськи, квасолі і сухариків. Здивуйте близьких оригінальної закускою з пряним ароматом і насиченим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Квасоля консервована – 200 гр.
- Білий хліб – 2 скибочки
- Петрушка – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Майонез – 4 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, корейською морквою, квасолею і сухариками просто. Невеликими кубиками нарізаємо білий хліб.
Підготовлені кубики хліба підсушуємо на сковороді або в духовці до отримання хрустких сухарів.
Курку обсмажуємо в рослинному маслі до рум’яної скоринки. Солимо і посипаємо її спеціями за смаком.
Остуджуємо м’ясо і поділяємо його на невеликі кубики. Кладемо інгредієнт в глибоку салатницю.
Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк, щоб витік весь сік. Сам продукт відправляємо в салат.
Відправляємо в загальну миску і корейську моркву.
Солимо блюдо, додаємо в нього подрібнену петрушку і майонез.
Акуратно розмішуємо закуску, щоб всі продукти перемішалися між собою.
Охолоджуємо салат і розкладаємо по порційних тарілках.
Доповнюємо блюдо сухарями з білого хліба і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою