Поживний і яскравий салат виходить з курки, моркви по – корейськи, квасолі і сухариків. Здивуйте близьких оригінальної закускою з пряним ароматом і насиченим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 200 гр.
  • Білий хліб – 2 скибочки
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, корейською морквою, квасолею і сухариками просто. Невеликими кубиками нарізаємо білий хліб.

Підготовлені кубики хліба підсушуємо на сковороді або в духовці до отримання хрустких сухарів.

Курку обсмажуємо в рослинному маслі до рум’яної скоринки. Солимо і посипаємо її спеціями за смаком.

Остуджуємо м’ясо і поділяємо його на невеликі кубики. Кладемо інгредієнт в глибоку салатницю.

Консервовану квасолю відкидаємо на друшляк, щоб витік весь сік. Сам продукт відправляємо в салат.

Відправляємо в загальну миску і корейську моркву.

Солимо блюдо, додаємо в нього подрібнену петрушку і майонез.

Акуратно розмішуємо закуску, щоб всі продукти перемішалися між собою.

Охолоджуємо салат і розкладаємо по порційних тарілках.

Доповнюємо блюдо сухарями з білого хліба і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою