Смачна шаурма з ніжною куркою і соковитим апетитним соусом з майонезу. Приготувати її зможе кожен, і результат також сподобається всім. Відмінна закуска для обіднього перекусу або ситної вечері!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 2 шт.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Майонез – 50 гр.
  • Кетчуп – 50 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування шаурми в лаваші з куркою і майонезом в домашніх умовах смачний! Куряче філе промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо курку. Солимо і посипаємо чорним меленим перцем за смаком. Смажимо до золотистого кольору 7-10 хв

Капусту миємо й дрібно шаткуємо ножем.

Огірок також миємо й ріжемо смужками невеликої товщини.

Видаляємо черешок у помідора, промиваємо та нарізаємо кубиками.

через прес Часник подрібнюємо.

Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.

Беремо лаваш і розрізаємо його на 3 частини. Кожну добре промазуємо соусом з майонезу. Викладаємо капуста, курку, огірок і помідор. Підверніть краю і звертаємо лаваш в рулет.

Тепер смажимо шаурму на сковороді, змазаній рослинною олією, 7-10 хв.

Приємного апетиту!

Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші