Смачна шаурма з ніжною куркою і соковитим апетитним соусом з майонезу. Приготувати її зможе кожен, і результат також сподобається всім. Відмінна закуска для обіднього перекусу або ситної вечері!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 2 шт.
- Куряче філе – 300 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Кетчуп – 50 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування шаурми в лаваші з куркою і майонезом в домашніх умовах смачний! Куряче філе промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо невеликими шматочками. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо курку. Солимо і посипаємо чорним меленим перцем за смаком. Смажимо до золотистого кольору 7-10 хв
Капусту миємо й дрібно шаткуємо ножем.
Огірок також миємо й ріжемо смужками невеликої товщини.
Видаляємо черешок у помідора, промиваємо та нарізаємо кубиками.
через прес Часник подрібнюємо.
Змішуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
Беремо лаваш і розрізаємо його на 3 частини. Кожну добре промазуємо соусом з майонезу. Викладаємо капуста, курку, огірок і помідор. Підверніть краю і звертаємо лаваш в рулет.
Тепер смажимо шаурму на сковороді, змазаній рослинною олією, 7-10 хв.
Приємного апетиту!
Рулет з лаваша з куркою Шаурма Шаурма з куркою в лаваші