Солодкий плов – дуже смачне і незвичайне блюдо, яке точно сподобається вашим домочадцям. Приготований з яблуками і родзинками він виходить не тільки приголомшливо смачним, але і корисним! Просто пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис басматі – 1 склянка
  • Яблука – 2 шт.
  • Ізюм – 100 гр.
  • Кориця – 0.33 шт.
  • Цукор-пісок – 1,5 склянки
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Як приготувати солодкий плов з яблуками та родзинками? Рис промиваємо і відварюємо в киплячій воді протягом 10 хв.

Яблуко миємо і чистимо від шкірки, розрізаємо яблуко на половину, вирізаємо серцевину і ріжемо його кубиками.

Додаємо яблуко в рис, також кладемо цукровий пісок і корицю. Варимо до повної готовності рису 10 хв.

Родзинки заливаємо окропом і залишаємо постояти кілька хвилин, щоб він став м’яким.

Додаємо родзинки і вершкове масло в рис, розмішуємо і обсмажуємо на вогні 3-5 хв

Приємного апетиту!

Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в казані Плов з родзинками солодкий Плов у каструлі