Від усієї душі хочу поділитися чудовим рецептом надзвичайно смачною, апетитною і простий у приготуванні пшеничної каші. Така каша сподобається як дітям, так і дорослим. Приготуйте, і порадуйте рідних смачним і корисним сніданком!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вода – 3 ст.
  • Пшенична крупа – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Першим ділом відміряйте вказане в рецепті кількість пшеничної крупи. Отмеренную пшеничну крупу ретельно промийте в проточній воді кілька разів, щоб вода стала прозорою.

Після чого відміряйте необхідну кількість питної води. Налийте в глибоку каструлю, додайте солі за смаком.

Викладіть підготовлену пшеничну крупу. Поставте на помірний вогонь і доведіть до кипіння.

Після чого зменшіть вогонь до мінімального стану і варіть пшеничну кашу 20-25 хвилин. Коли вода вбереться – каша буде готова.

У готову кашу додайте необхідну кількість вершкового масла. Гарненько перемішайте і зніміть з вогню.

Апетитну пшеничну кашу розкладіть по порційних тарілках. Зверху додатково можна присипати цукровим піском або прикрасити свіжими ягодами або фруктами за вашим бажанням.

Насолоджуйтеся ароматною пшеничною кашею!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді