Як засолити сало рулетом в домашніх умовах? Дізнаєтеся з нашого рецепту! Таке сало виходить досить апетитним і оригінальним. Солона закуска сподобається абсолютно всім. Відмінно буде виглядати на обідньому або святковому столі.


Інгредієнти: на 16 порц.

  • Сало свиняче – 1 кг
  • Перець чорний мелений – 1 ч. л.
  • Коріандр мелений – 2 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 1 ч. л.
  • Сіль – 7 ч. л.
  • Часник – 2 головки
  • Паприка – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як засолити сало рулетом в домашніх умовах? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування сала рулетом.

Необхідну кількість свіжого свинячого сала зачистити ножем. Акуратно зріжте шкірку.

Сало помістіть в морозилку приблизно на 30-40 хвилин.

Подмерзшее сало наріжте пластинками товщиною 5-7 міліметрів.

Часник очистіть від лушпиння, промийте під водою, а потім пропустіть через прес.

В невелику ємність викладіть сіль, чорний і червоний мелений перець, паприку і мелений коріандр.

Гарненько перемішайте до однорідної консистенції.

Пласт сала викладіть на рівну чисту поверхню.

Потім рівномірно розподіліть подрібнений часник.

Зверху присипте приготованою сумішшю спецій.

Сало щільно скрутіть рулетом, а потім щедро обваляйте в спеціях з усіх боків.

Таким чином вчинити з рештою салом. Для впевненості рулети можна затягнути харчовою плівкою. Потім помістіть в холодильник на добу. Після чого перемістіть в морозильну камеру.

Підморожений апетитний рулет з сала тонко наріжте на шматочки і подавайте на стіл в якості самостійної закуски.

Приємного апетиту!

Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах