Як засолити сало рулетом в домашніх умовах? Дізнаєтеся з нашого рецепту! Таке сало виходить досить апетитним і оригінальним. Солона закуска сподобається абсолютно всім. Відмінно буде виглядати на обідньому або святковому столі.
Інгредієнти: на 16 порц.
- Сало свиняче – 1 кг
- Перець чорний мелений – 1 ч. л.
- Коріандр мелений – 2 ч. л.
- Перець червоний мелений – 1 ч. л.
- Сіль – 7 ч. л.
- Часник – 2 головки
- Паприка – 2 ч. л.
Процес приготування:
Як засолити сало рулетом в домашніх умовах? Насамперед підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування сала рулетом.
Необхідну кількість свіжого свинячого сала зачистити ножем. Акуратно зріжте шкірку.
Сало помістіть в морозилку приблизно на 30-40 хвилин.
Подмерзшее сало наріжте пластинками товщиною 5-7 міліметрів.
Часник очистіть від лушпиння, промийте під водою, а потім пропустіть через прес.
В невелику ємність викладіть сіль, чорний і червоний мелений перець, паприку і мелений коріандр.
Гарненько перемішайте до однорідної консистенції.
Пласт сала викладіть на рівну чисту поверхню.
Потім рівномірно розподіліть подрібнений часник.
Зверху присипте приготованою сумішшю спецій.
Сало щільно скрутіть рулетом, а потім щедро обваляйте в спеціях з усіх боків.
Таким чином вчинити з рештою салом. Для впевненості рулети можна затягнути харчовою плівкою. Потім помістіть в холодильник на добу. Після чого перемістіть в морозильну камеру.
Підморожений апетитний рулет з сала тонко наріжте на шматочки і подавайте на стіл в якості самостійної закуски.
Приємного апетиту!
Засолювання сала з часником Засолювання сала сухим способом Як засолити сало в домашніх умовах