Ніжна запіканка з кабачків ідеальне блюдо для легкого сніданку. Страва смачна і в гарячому, і в холодному варіанті.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки (середній) – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис довгозерний – 0.5 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати запіканку з кабачків з рисом легко! Запіканка з кабачків з рисом просто! Рис промити в друшляку, перекладіть в сотейник і після закипання варіть 10 хвилин, помішуючи. Кабачок вимийте і потріть крупно на тертці. Якщо кабачок дуже соковитий – відіжміть його трохи.

Моркву очистіть, промийте і натріть разом з сиром і покладіть до кабачка. Залиште трохи тертого сиру для посипання.

Вбийте яйця до овочів і посоліть.

Проціджений зварений рис покладіть в заготовку і перемішайте всі складові.

Жаростійку форму пензликом змастіть маслом і перекладіть масу, розрівняйте.

Посипте зверху заготівлю тертим крупно сиром.

Поставте форму в гарячу духовку на 30 хвилин при 200 градусах. В кінці увімкніть гриль на кілька хвилин для утворення апетитною рум’яною кірочки.

Приємного апетиту!

Дієтична ПП запіканка з кабачків Запіканка з кабачків Запіканка з кабачків з рисом ПП рецепти з кабачків Рис з кабачками