Сьогодні хочу поділитися швидким та простим рецептом неймовірно смачних біляшів з готового тіста з м’ясом на сковороді. Випічка виходить соковитою всередині з повітряним м’яким тестом. Хороший варіант для смачного і ситного перекусу або дружнього чаювання.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Тісто дріжджове – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Фарш м’ясний – 600 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати біляші з готового тіста з м’ясом на сковороді легко! Тісто можна використовувати готове покупне або приготувати його самостійно. Я використовувала дріжджове готове тісто.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть в холодній воді, а потім подрібніть гострим ножем.
Подрібнену ріпчасту цибулю додайте до м’ясного фаршу. Фарш можна використовувати будь на ваш розсуд готовий або приготувати його самостійно.
Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком.
Гарненько перемішайте начинку до однорідної консистенції.
Дріжджове тісто розділіть на однакові частини.
Кожну частину розкачайте з допомогою качалки в коло.
В центр викладіть приготовлену начинку.
Защепніть краю таким чином, щоб у центрі залишалося невеликий отвір. Я робила біляші у вигляді трикутників, але це не принципово.
Таким способом підготуйте інші біляші.
Сковороду з товстим дном, поставте на помірний вогонь і добре розігрійте, потім налийте невелику кількість рослинного масла.
Викладіть біляші отвором вниз.
Готуйте до рум’яної скоринки, а потім акуратно переверніть на іншу сторону, щоб виділився сік не вилився.
Потім обсмажені біляші переверніть на бік.
Періодично перевертаючи, обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки апетитною.
Соковиті біляші з готового тіста з м’ясом подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Біляші Біляші без дріжджів Біляші з м'ясом смажені в маслі Біляші з м'ясом смажені на сковороді Біляші з начинкою з фаршу Татарські біляші з м'ясом