Традиційні супи – завжди особливе ласощі! А рецепт білоруського і борщів зелених точно повинна спробувати кожна господиня! Це дуже насичений, поживний і освіжаючий суп, з додаванням буряка і огірка. Краще блюдо для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Буряк – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Вода – 1 л
- Зелень – 1 пучок
- Сметана – 400 гр.
- Лимонний сік – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати борщ білоруський? Буряк, а також картоплю відварюємо до готовності. Готову картоплю нарізаємо кубиками, а буряк натираємо на крупній тертці.
Яйця також відварюємо круто. Охолоджуємо під проточною водою і кришимо.
Огірок нарізаємо соломкою.
Зелень миємо й нарізаємо дрібними шматочками.
Змішуємо всі інгредієнти і заливаємо літром охолодженої кип’яченої води. Додаємо лимонний сік, сметану і сіль за смаком. Розмішуємо. Ставимо в холод на півгодини.
Приємного апетиту!
Борщ з яйцем Борщ холодный Холодний борщ класичний Холодник Холодник з буряка Холодник по-білоруськи