Традиційні супи – завжди особливе ласощі! А рецепт білоруського і борщів зелених точно повинна спробувати кожна господиня! Це дуже насичений, поживний і освіжаючий суп, з додаванням буряка і огірка. Краще блюдо для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Буряк – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Вода – 1 л
  • Зелень – 1 пучок
  • Сметана – 400 гр.
  • Лимонний сік – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати борщ білоруський? Буряк, а також картоплю відварюємо до готовності. Готову картоплю нарізаємо кубиками, а буряк натираємо на крупній тертці.

Яйця також відварюємо круто. Охолоджуємо під проточною водою і кришимо.

Огірок нарізаємо соломкою.

Зелень миємо й нарізаємо дрібними шматочками.

Змішуємо всі інгредієнти і заливаємо літром охолодженої кип’яченої води. Додаємо лимонний сік, сметану і сіль за смаком. Розмішуємо. Ставимо в холод на півгодини.

Приємного апетиту!

Борщ з яйцем Борщ холодный Холодний борщ класичний Холодник Холодник з буряка Холодник по-білоруськи