Приготування багатьох страв значно спрощують напівфабрикати, якими рясніють продуктові магазини. У будь «Пятерочке» можна знайти готове тісто для чебуреків і швидко приготувати це смачне блюдо будинку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Тісто дріжджове – 400 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Цибуля зелена – 10 гілок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати чебуреки з готового тіста з “Пятерочки”. Тісто для чебуреків повністю розморозьте.

Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорого стану.

Далі додайте на сковорідку фарш, смажте до готовності, додайте сіль за смаком.

В кінці додайте зелену цибулю, перемішайте і начинка готова.

Тісто розділіть на частини і розкачайте з нього тонкі коржі. Зліпіть чебуреки: на одну половину викладіть трохи начинки.

Накрийте м’ясну начинку другою частиною тіста і скріпіть краю.

Обсмажте чебуреки на рослинному маслі з двох сторін. Чебуреки трохи остудіть і подавайте на стіл.

Приємного аппетита!

Чебуреки