Приготування багатьох страв значно спрощують напівфабрикати, якими рясніють продуктові магазини. У будь «Пятерочке» можна знайти готове тісто для чебуреків і швидко приготувати це смачне блюдо будинку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Тісто дріжджове – 400 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Цибуля зелена – 10 гілок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати чебуреки з готового тіста з “Пятерочки”. Тісто для чебуреків повністю розморозьте.
Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорого стану.
Далі додайте на сковорідку фарш, смажте до готовності, додайте сіль за смаком.
В кінці додайте зелену цибулю, перемішайте і начинка готова.
Тісто розділіть на частини і розкачайте з нього тонкі коржі. Зліпіть чебуреки: на одну половину викладіть трохи начинки.
Накрийте м’ясну начинку другою частиною тіста і скріпіть краю.
Обсмажте чебуреки на рослинному маслі з двох сторін. Чебуреки трохи остудіть і подавайте на стіл.
Приємного аппетита!
Чебуреки