Апетитний чізкейк за класичним рецептом не зможе нікого залишити байдужим. Цей дивовижний рецепт чудово підходять для романтичного вечора або дитячого дня народження. Спробуйте приготувати це чудове блюдо і порадувати себе і своїх близьких!
Інгредієнти:
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво (терте) – 300 гр.
- Масло вершкове – 125 гр.
- Кориця – 0.5 ч. л.
- Сир Маскарпоне – 450 гр.
- Сметана 26% – 450 гр.
- Цукор-пісок – 185 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Ванілін – на кінчику ножа
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування чізкейку Нью-Йорк з маскарпоне? Всі інгредієнти підготуйте і викладіть на стіл.
Якщо у вас немає меленого печива, то його потрібно перемолоти в дрібну крихту за допомогою блендера.
З’єднайте крихту з розтопленим маслом і потім сформуйте дно і бортики чізкейку в рознімної формі, після чого відправте її в холодильник.
Дуже акуратно на мінімальній швидкості почніть збивати маскарпоне, поступово додаючи цукор. Потім почніть вводити курячі яйця і, в останню чергу, додайте в крем сметану. Збивайте повільно і акуратно, щоб крем не став надто повітряним.
Крем вилийте у форму, рівномірно заповнюючи її і розрівняйте. Потім оберніть форму фольгою і поставте її в ємність з гарячою водою так, щоб вода доходила до середини бортика форми. Помістіть форму в розігріту до 160-170 градусів духовку на 50 хвилин.
Чізкейк дістаньте з духовки і за допомогою гострого ножа відокремте бортики чізкейку від стінок форми, а потім помістіть чізкейк в холодильник години на три-чотири. Після цього прикрасьте страву за смаком – посипте какао або полийте топпінгом.
Чізкейк без вершків Чізкейк з вершковим сиром Чізкейк з випічкою Чізкейк з печива Чізкейк класичний Чізкейки