Давно минули ті часи, коли прекрасним смаком чізкейку можна було насолодитися лише в ресторанах. Сьогодні багато господинь вважають за краще готувати цей ніжний десерт в домашніх умовах. Для цього вам знадобиться лише стандартний набір продуктів і трохи часу.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печиво – 250 гр.
- Сир вершковий – 500 гр.
- Вершки – 200 мл
- Яйце – 4 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Ванілін – 10 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Полуниця – 150 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати чізкейк в домашніх умовах. Печиво необхідно подрібнити в крихту. Для цього краще всього використовувати блендер. Потім подрібнене печиво необхідно з’єднати з розтопленим вершковим маслом і ретельно перемішати отриману масу. Потім викладаємо все у форму для запікання і утрамбовуємо подрібнене печиво з маслом, формуючи основу для нашого майбутнього чізкейку. Відправляємо корж випікатися на десять хвилин в духовку при температурі 170 градусів.
В окрему миску вбиваємо яйця, з’єднуємо їх з цукром, ваніліном, вершками, а також подрібненою цедрою половини лимона.
В загальну масу додаємо вершковий сир. Все ретельно перемішуємо до однорідності.
Готовим кремом поливаємо корж і відправляємо в духовку на 10 хвилин і випікаємо при температурі 150 градусів.
Після цього остудіть чізкейк і дайте йому настоятися в холодильнику мінімум кілька годин. За бажанням прикрасьте десерт цукровою пудрою і полуницею.
Чізкейк з випічкою Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний Чізкейк Нью-Йорк класичний Чізкейки