З додаванням ягід, як заморожених, так і свіжих, будь чізкейк виходить ще смачніше, тому що ягоди і фрукти прекрасно поєднуються з сирною прошарком чізкейку і його пісочним коржем. У даному рецепті ягоди використовуються для прикраси верху цього сирного десерту.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Сметана – 250 гр.
  • Вершки – 120 мл
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Сир – 800 гр.
  • Печиво – 400 гр.
  • Малина – 400 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Ванілін – 15 гр.

Процес приготування:

Приступимо до приготування чізкейку з замороженими ягодами. До дрібної крихти подрібніть печиво блендером.

На повільному вогні розтопіть масло вершкове і залийте його в крихту.

Дно рознімної форми для випічки вистелити пергаментом, викладіть на нього крихту і гарненько її ущільніть. З крихти сформуйте і боки для чізкейку.

Перебити сир блендером, додайте туди вершки, і все добре розмішайте. У масу додайте яйця, цукор і ванілін, перебити масу блендером до однорідного стану.

Сирну начинку викладіть на пісочну крихту; духовку нагрійте до 170-180 градусів; випікайте чізкейк 50 хвилин.

Сметану змішайте з ванільним цукром, вилийте цю масу на чізкейк і запечіть його ще протягом 5-10 хвилин при 200 градусах.

Готовий чізкейк трохи охолодіть, прикрасьте зверху розмороженими або свіжими ягодами і подавайте до столу остившім.

Приємного апетиту!

Чізкейк з печива Чізкейк з сиру Чізкейк з сиру в духовці Чізкейк з сиру і печива Чізкейк з ягодами Чізкейк класичний