У всіх моделях хлібопічок Kenwood передбачені програми для замісу різного тіста, а тому числі і пельменного. У сучасних приладах є і більш відповідні функції: «Тісто-пельмені», «Прісне тісто», «Тісто для локшини» та інші. У Kenwood є інструкції з чітким зазначенням, що і скільки часу робить ХП. Точно дотримуючи всі пропорції інгредієнтів, у вас протягом години буде добре вимішене і еластичне тісто для пельменів, і ви переконаєтеся, що процес приготування пельменів став комфортніше і простіше.
Інгредієнти: на 80 порц.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Вода – 210 мл
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати еластичне тісто для пельменів в хлібопічці Кенвуд легко! Підготуйте до роботи вашу хлібопічку, хоча у хорошої господині завжди чиста і в порядку.
Інгредієнти для замісу тіста відміряйте згідно інструкції, використовуючи кухонні ваги і мірний стаканчик приладу, і важливо, щоб вони були кімнатної температури. В стаканчик розбийте яйце і доверху налийте чистої води.
Потім у відерце хлібопічки перелийте ці рідкі інгредієнти.
Відміряну кількість борошна просійте на сито для збагачення її киснем і пересипте в відерце. Потім додайте до борошна щіпка солі. Відерце з продуктами помістіть в хлібопічку.
Кришку хлібопічки закрийте і увімкніть програму «Тісто-пельмені» або іншу в залежності від моделі вашої ХП. Час буде встановлено за умовчанням, і в середньому воно Kenwood 20 хвилин. Бажано залишити тісто в ХП для відпочинку на 40 хвилин.
Після закінчення цього часу з замішаного в ХП тесту можете ліпити пельмені. Таке тісто добре зберігається в пакеті в холодильнику протягом кількох днів.
Смачних і вдалих страв!
Еластичне тісто для пельменів Тісто в домашніх умовах Тісто для пельменів без рослинної олії Тісто для пельменів в хлібопічці Тісто для пельменів і вареників Тісто для пельменів на воді