Багато господинь прагне приготувати і розкачати самостійно найтоншу корж для піци в домашніх умовах. Все для того, щоб приготувати таку ж ласощі, яке подають у піцеріях. Ми розповімо, як це зробити.


Інгредієнти: на 12 порц.

  • Вода – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Свіжі дріжджі – 6 гр.
  • Сіль – 15 гр.
  • Масло оливкова – 60 мл

Процес приготування:

Як приготувати тонке і м’яке тісто для піци як у піцерії? Підігрійте Воду до 40 градусів і змішайте з сіллю і дріжджами.

Додайте до дріжджової маси оливкова олія і починайте всипають невеликими порціями просіяне борошно. Замішуйте тісто ложкою.

Загусло перекладіть тісто на стіл і продовжуйте вимішувати руками. Тісто скачайте в кулю і залиште в теплому місці на 1,5-2 години.

По закінченню вказаного часу підійшла маса тіста буде готова до подальшого формування страви.

Приємного апетиту!

Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци без яєць на воді Тісто для піци на воді Швидке тісто для піци на сухих дріжджах