Апетитна гарбуз, приготовлена з корицею і лимоном, стане чудовим блюдом для всієї родини. Соковита, ароматна, солодка і корисне – це ласощі легко замінить покупні десерти. Дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 800 гр.
- Чорнослив – 75 гр.
- Лимон – 1 ч. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Перець запашний – 1 ч. л.
- Кориця – 1 щіпка
- Цукор-пісок – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати гарбуз з корицею і лимоном шматочками в духовці? Гарбуз чистимо від шкірки і ріжемо кубиками невеликого розміру, приблизно 1 на 1 див.
Чорнослив замочуємо в теплій воді.
Лимон миємо, нарізаємо його гуртками.
Змащуємо деко олією, викладаємо гарбуз і лимон, змащуємо медом і посипаємо цукром і корицею. Відправляємо в духову піч на 35 хв. і запікаємо при 180 градусах.
Зливаємо воду з чорносливу і додаємо його у готової гарбуз.
Смачного!