Пропонуємо вам приготувати смачний і натуральний осінній десерт. Запечений гарбуз з яблуками володіє чудовим ароматом. Солодкість десерту можна коректувати по своєму смаку, додавши більше меду.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гарбуз – 700 гр.
  • Яблука – 3 – 4 шт.
  • Мед – 3 – 5 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

Щоб приготувати шматочки гарбуза з яблуками, з медом і корицею в духовці, гарбуз помийте і очистіть від насіння і перегородок. Гарбуз повинна бути солодких сортів.

Наріжте гарбуз на шматочки по 0,5-1 сантиметр завтовшки.

Яблука помийте, очистіть від серцевини з насінням і наріжте часточками.

Гарбуз перекладіть в каструлю і залийте водою. Варіть гарбуз 15 хвилин від закипання.

Форму застелити фольгою, викладіть на неї яблука, посипати їх корицею.

Зверху на яблука викладіть проварену гарбуз, влити кілька столових ложок води, додайте мед і поставте в духовку. Запікайте гарбуз і яблука при 180 градусах 40-45 хвилин. Соковите і ароматне блюдо з гарбуза і яблук подавайте на стіл в теплому вигляді, при бажанні, полити рідким медом.

Приємного апетиту!

Гарбуз з корицею шматочками в духовці Гарбуз з яблуками шматочками з медом і корицею, запечені в духовці Гарбуз з яблуками шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза з медом і корицею запечені в духовці