Шматочки гарбуза, запечені з яблуками – смачне і корисне ласощі, яке сподобається дітям і дорослим. Соковиті, апетитні, дуже м’які і ароматні – від такого десерту неможливо відірватися!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 400 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Родзинки – 30 гр.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Кориця – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Вода – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування гарбуза з яблуками без цукру шматочками в духовці? Гарбуз промиваємо і чистимо від шкірки. Ріжемо гарбуз кубиками 1 на 1 див.
Яблуко миємо і чистимо від серцевини і насіння, ріжемо його на шматочки невеликого розміру.
Родзинки заливаємо невеликою кількістю теплої води, щоб він розм’як. Добре промиваємо і зливаємо воду.
Змащуємо деко вершковим маслом і викладаємо шматочки гарбуза і яблук, промазуємо медом, лимонним соком і корицею. Ставимо в духовку на 20 хв. і запікаємо при 180 градусах.
В готовий десерт додаємо родзинки і перемішуємо.
Смачного!