Шматочки гарбуза, запечені з яблуками – смачне і корисне ласощі, яке сподобається дітям і дорослим. Соковиті, апетитні, дуже м’які і ароматні – від такого десерту неможливо відірватися!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 400 гр.
  • Яблука – 2 шт.
  • Родзинки – 30 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Вода – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гарбуза з яблуками без цукру шматочками в духовці? Гарбуз промиваємо і чистимо від шкірки. Ріжемо гарбуз кубиками 1 на 1 див.

Яблуко миємо і чистимо від серцевини і насіння, ріжемо його на шматочки невеликого розміру.

Родзинки заливаємо невеликою кількістю теплої води, щоб він розм’як. Добре промиваємо і зливаємо воду.

Змащуємо деко вершковим маслом і викладаємо шматочки гарбуза і яблук, промазуємо медом, лимонним соком і корицею. Ставимо в духовку на 20 хв. і запікаємо при 180 градусах.

В готовий десерт додаємо родзинки і перемішуємо.

Смачного!

Гарбуз з яблуками шматочками з медом і корицею, запечені в духовці Гарбуз з яблуками шматочками запечена в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці