Швидкий і простий спосіб приготувати ароматні цукати з гарбуза. Обов’язково додайте корицю, щоб надати солодощі особливу родзинку. Виходить дуже апетитне!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Гарбуз – 1 кг
  • Цукор-пісок – 500 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Кориця мелена – на смак
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

Як приготувати швидкі цукати з гарбуза в домашніх умовах? Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками невеликого розміру, приблизно 1*1 див.

Лимон промиваємо та нарізаємо кружальцями

Воду змішуємо з цукром і ставимо на вогонь, доводимо її до кипіння.

Відправляємо в готовий сироп гарбуз і лимон, відварюємо їх протягом 10 хв. За цей час гарбуз повинна стати досить м’якою.

Тепер зливаємо сироп, прибираємо лимон, а гарбуз викладаємо на деко. Його бажано застелити папером для запікання. Сушимо шматочки гарбуза 50-60 хв. при 130 градусах.

Готові цукати посипаємо корицею за смаком.

Смачного!

Гарбуз запечений в духовці Гарбуз шматочками без шкірки запечена в духовці Гарбуз шматочками в цукрі запечена в духовці Цукати з гарбуза в духовці Шматочки гарбуза з цукром запечені в духовці Як запекти гарбуз шматочками в духовці