Соковита, м’яка і солодка гарбуз, запечена шматочками в духовці, стане відмінним десертом для всієї родини. Дуже проста у приготуванні і дуже апетитна на смак!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 800 гр.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Вода – 120 гр.
- Вода – 120 мл
- Масло вершкове – 30 гр.
- Кунжут – 30 гр.
Процес приготування:
Готувати гарбуз зі шкіркою шматочками з цукром в духовці просто! Гарбуз очищаємо від шкірки і ріжемо кубиками або брусочками середнього розміру.
Беремо форму для запікання і заливаємо в неї воду. Викладаємо рядами шматочки гарбуза.
Посипаємо зверху цукровим піском і кладемо на кожен шматочок трохи вершкового масла.
Відправляємо гарбуз в розігріту духову піч і випікаємо 40 хв. при 200 градусах.
Готову гарбуз Посипаємо кунжутним насінням.
Смачного!