Приготувати кашу з гарбузом можна з різної крупи. Неймовірно смачна і поживна виходить геркулесова каша. Ці два продукти корисні для організму, і тому дуже добре є їх вранці.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 120 гр.
- Вівсяні пластівці – 180 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Сіль морська – 1 щіпка
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати геркулесову кашу з гарбузом на молоці? М’якоть гарбуза наріжте кубиками, покладіть в каструлю. Залийте гарбуз водою і поставте на вогонь. Доведіть гарбуз до кипіння, варіть 3-4 хвилини.
Потім додайте в каструлю промиті вівсяні пластівці.
Залийте кашу молоком і варіть на повільному вогні до м’якого стану гарбуза.
Так як гарбуз має солодкий смак, у кашу можна не додавати цукор.
Подавайте геркулесову кашу з гарбузом з шматочком вершкового масла.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша без цукру Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші