Гарбуз – прекрасний і корисний плід, який використовується в варінні супів і каш. Причому, ці страви можуть бути як приємними, так і солоними. Пропонуємо вам спробувати прекрасний варіант для сніданку, геркулесову кашу з гарбузом, приготовану в мультиварці.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Вівсяні пластівці – 1 склянка
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Гарбуз – 250 гр.
- Молоко коров’яче – 3 склянки
- Кориця – за смаком
- Масло вершкове – 10 гр.
Процес приготування:
Як приготувати геркулесову кашу з гарбузом в мультиварці? Гарбуз помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиками або натріть на крупній тертці.
В чашу мультиварки всипте вівсяні пластівці.
Додайте до пластівців цукор і молоко.
Потім покладіть в чашу мультиварки гарбуз, мелену корицю за смаком і вершкове масло.
Закрийте кришку мультиварки, увімкніть режим Варіння/Каша» на 20 хвилин. Після звукового сигналу геркулесову кашу можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша в мультиварці Редмонд Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Каші