Гарбуз – прекрасний і корисний плід, який використовується в варінні супів і каш. Причому, ці страви можуть бути як приємними, так і солоними. Пропонуємо вам спробувати прекрасний варіант для сніданку, геркулесову кашу з гарбузом, приготовану в мультиварці.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Вівсяні пластівці – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Гарбуз – 250 гр.
  • Молоко коров’яче – 3 склянки
  • Кориця – за смаком
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Як приготувати геркулесову кашу з гарбузом в мультиварці? Гарбуз помийте, очистіть від шкірки, наріжте кубиками або натріть на крупній тертці.

В чашу мультиварки всипте вівсяні пластівці.

Додайте до пластівців цукор і молоко.

Потім покладіть в чашу мультиварки гарбуз, мелену корицю за смаком і вершкове масло.

Закрийте кришку мультиварки, увімкніть режим Варіння/Каша» на 20 хвилин. Після звукового сигналу геркулесову кашу можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша в мультиварці Редмонд Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Каші