Вівсянка на воді зазвичай виходить прісної. Щоб підсолодити кашу і зробити смак більш яскравим, додайте в неї трохи яблук.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вівсяні пластівці – 6 ст. л.
  • Вода – 500 мл
  • Ізюм – за смаком
  • Яблука – 0,5 – 1 шт.
  • Мед – за смаком
  • Гарбуз – 120 гр.
  • Вівсяні пластівці – 80 гр.
  • Горіхи – 20 гр.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Кориця – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати геркулесову кашу з яблуками на воді, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яблука помийте, ізюм замочіть на кілька хвилин в окропі.

У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.

У киплячу воду всипте вівсяні пластівці, перемішайте і варіть 5-7 хвилин на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до мінімального, накрийте каструлю кришкою і залиште кашу на 10 хвилин.

Яблука очистіть від шкірки і дрібно наріжте.

Коли каша буде готова, розкладіть її по тарілками, додайте яблука, родзинки і мед за смаком.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Каші Рідка геркулесова каша