Часто на сніданок господині готують каші. Особливо корисною і поживною вважається геркулесова каша. А якщо додати в неї яблука, то її корисність зростає в кілька разів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вівсяні пластівці – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 3,5 склянки
- Цукор-пісок – за смаком
- Сіль – за смаком
- Яблука – 0,5 – 1 шт.
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
Готувати геркулесову кашу з яблуками просто! Молоко влийте в каструлю і доведіть його до кипіння на середньому вогні.
В кипляче молоко всипте пластівці сіль і цукор.
Варіть кашу приблизно 15 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріла.
Яблуко помийте і натріть на крупній тертці.
Яблука додайте в готову кашу, перемішайте. Подавайте геркулесову кашу з вершковим маслом.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі