Часто на сніданок господині готують каші. Особливо корисною і поживною вважається геркулесова каша. А якщо додати в неї яблука, то її корисність зростає в кілька разів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вівсяні пластівці – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 3,5 склянки
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Яблука – 0,5 – 1 шт.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Готувати геркулесову кашу з яблуками просто! Молоко влийте в каструлю і доведіть його до кипіння на середньому вогні.

В кипляче молоко всипте пластівці сіль і цукор.

Варіть кашу приблизно 15 хвилин на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріла.

Яблуко помийте і натріть на крупній тертці.

Яблука додайте в готову кашу, перемішайте. Подавайте геркулесову кашу з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі