Дівчата, які стежать за своєю фігурою і вважають калорії, готують геркулесову кашу не на молоці, на воді. Для того, щоб каша вийшла не дуже густий і в теж час не дуже водянистою, необхідно дотримувати правильні пропорції інгредієнтів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вівсяні пластівці – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 0,5 – 1 ст. л.
  • Вода – 2 склянки
  • Сіль – 0,3 ч. л.

Процес приготування:

Як зварити геркулесову кашу на воді пропорції? Каструлю з водою, поставте на плиту, увімкніть сильний вогонь і доведіть воду до кипіння.

У киплячу воду додайте пластівці, перемішайте.

Через кілька хвилин додайте сіль і цукор.

Варіть геркулесову кашу на повільному вогні 10-12 хвилин, періодично помішуйте.

Коли геркулесова каша буде готова, накрийте каструлю кришкою і залиште на 5-7 хвилин. Подавати кашу можна з шматочком вершкового масла і медом.

Приємного апетиту!

Геркулесова каша Геркулесова каша на воді Каші