Гомілку індички, запечена на мангалі, відрізняється особливим смаком від запеченого м’яса іншим способом. Для запікання на мангалі гомілку маринують в будь-якому маринаді, адже індичка добре вбирає аромати прянощів і м’ясо стає соковитим і м’яким. Вам пропонується простий і швидкий рецепт цього смачного страви.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Гомілку індички – 2 шт.
- Майонез – 200 мл
- Приправа для курки – 2 ст. л.
- Часник – 5 зуб.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати гомілку індички на мангалі, гомілки промийте під проточною водою і насухо витріть серветкою.
Покладіть їх в окремий посуд. Потім на гомілки нанесіть майонез, посипте приправою для курки і посоліть їх по своєму смаку.
Потім рукою гомілки добре натріть цією сумішшю з усіх боків. Залиште їх для маринування мінімум на 15 хвилин.
В мангалі розведіть вогонь по загальним правилам. Замариновані гомілки покладіть на решітку. Смажте над вугіллям протягом 15 хвилин на одній стороні.
Потім грати акуратно переверніть і смажте на другій стороні протягом 20 хвилин до рум’яної скоринки.
Запечену на мангалі гомілку індички відразу подайте до столу в гарячому вигляді і з будь-яким гарніром і свіжими овочами.
Смачного!