З горбуші завжди виходять апетитні соковиті страви. Шматочки філе, приготовані зі спеціями на пару, особливо гарні для вечері. Такий спосіб приготування дозволяє зберегти всі корисні властивості продукту.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Філе горбуші – 500 гр.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Розмарин – за смаком

Процес приготування:

Готувати горбушу на пару просто! Філе горбуші промиваємо під холодною водою, потім сушимо за допомогою паперового рушника. Кожен шматочок обвалюють у солі і перці. Викладаємо в пароварку. Лимон ріжемо тонкими часточками. Кладемо їх на рибу. За смаком додаємо розмарин.

Після того як вода в конструкції пароварки нагріється, горбуша буде готова через 15-20 хвилин.

Викладаємо готову рибу на порційні тарілки. Подавати горбушу на пару можна разом з овочами. Приємного апетиту!

Страви з риби