Ніжна і соковита рибка ідеально підійде для сімейного вечері. Вершковий соус надає особливий аромат і робимо горбушу ще апетитніше. Ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша – 800 гр.
  • Кріп – 80 гр.
  • Вершки – 300 мл
  • Гірчиця – 60 гр.
  • Лимон – 30 гр.
  • Приправа для риби – на смак
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати горбушу у вершковому соусі? Горбушу ділимо на кілька шматочків.

Кріп миємо й дрібно кришимо його ножем.

У мисці змішуємо вершки, гірчицю, спеції і кріп.

Змащуємо деко олією і викладаємо рибу.

Поливаємо горбушу приготованим соусом, а зверху викладаємо шматочки лимона.

Ставимо в духовку на 20 хв. при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!

Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці