Ніжна і соковита рибка ідеально підійде для сімейного вечері. Вершковий соус надає особливий аромат і робимо горбушу ще апетитніше. Ласощі!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Горбуша – 800 гр.
- Кріп – 80 гр.
- Вершки – 300 мл
- Гірчиця – 60 гр.
- Лимон – 30 гр.
- Приправа для риби – на смак
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Як приготувати горбушу у вершковому соусі? Горбушу ділимо на кілька шматочків.
Кріп миємо й дрібно кришимо його ножем.
У мисці змішуємо вершки, гірчицю, спеції і кріп.
Змащуємо деко олією і викладаємо рибу.
Поливаємо горбушу приготованим соусом, а зверху викладаємо шматочки лимона.
Ставимо в духовку на 20 хв. при температурі 180 градусів.
Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша з лимоном в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші в духовці