Ви знаходитесь в пошуку ідеального вечері? Пропонуємо звернути свою увагу на таке блюдо, як горбуша, запечена у фользі. Це блюдо відрізняється не тільки прекрасними смаковими якостями, але і простотою у приготуванні. Крім того, риба, приготовлена таким способом, чудово підійде і для тих, хто ретельно стежить за фігурою і принципів правильного харчування.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Лимон – 2 шт.
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горбуші у фользі порційно? Для початку горбушу необхідно очистити від луски, видалити нутрощі, потім промити. Наступний крок – видаляємо плавники і хвіст. Горбушу нарізаємо великими стейками.

Очищаємо від шкірки цибулину, нарізаємо його півкільцями. Вимитий лимон нарізаємо кільцями.

Підготуйте фольгу. Нам знадобиться кілька шматочків фольги. За кількістю стейків.

Беремо стейк і натираємо його сіллю і спеціями і сіллю, а потім майонезом зі всіх сторін.

Викладаємо стейк на фольгу, поверх стейка кладемо шматочок цибулі і шматочок лимона. Потім загортаємо стейк у фольгу. Ті ж маніпуляції виробляємо з іншими шматочками риби.

Викладаємо рибу на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.

Горбуша в духовці Горбуша з лимоном у фользі в духовці Горбуша у фользі в духовці Горбуша шматочками в духовці Стейки горбуші у фользі в духовці