Поєднання бобових і м’яса робить страву дуже ситним і поживним. Тому горохова каша з фаршем стане відмінним рішенням для вечері на всю сім’ю. Приготувати її можна як в каструлі, так і в мультиварці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горох – 400 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 4 склянки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Аджика – 1 ч. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати горохову кашу з фаршем. Горох промийте в декількох водах і замочіть на кілька годин.

Потім перекладіть бобові в чашу мультиварки, залийте водою і готуйте в режимі «Варка» 40-50 хвилин.

Цибулю очистіть і подрібніть в блендері.

В чашу мультиварки обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Потім додайте фарш, посоліть і приправте за смаком, смажте до готовності. В кінці додати аджику і томатну пасту.

Змішайте в чашу мультиварки варений горох і засмажку. Встановіть режим «Гасіння» на 15 хвилин. Подавайте горохову кашу з фаршем в гарячому вигляді на обід або вечерю.

Приємного апетиту!

Горохова каша з м'ясом Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді Горохове пюре Горохове пюре в каструлі Горохове пюре на воді