Поєднання бобових і м’яса робить страву дуже ситним і поживним. Тому горохова каша з фаршем стане відмінним рішенням для вечері на всю сім’ю. Приготувати її можна як в каструлі, так і в мультиварці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 400 гр.
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Вода – 4 склянки
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Аджика – 1 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати горохову кашу з фаршем. Горох промийте в декількох водах і замочіть на кілька годин.
Потім перекладіть бобові в чашу мультиварки, залийте водою і готуйте в режимі «Варка» 40-50 хвилин.
Цибулю очистіть і подрібніть в блендері.
В чашу мультиварки обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору. Потім додайте фарш, посоліть і приправте за смаком, смажте до готовності. В кінці додати аджику і томатну пасту.
Змішайте в чашу мультиварки варений горох і засмажку. Встановіть режим «Гасіння» на 15 хвилин. Подавайте горохову кашу з фаршем в гарячому вигляді на обід або вечерю.
Приємного апетиту!
Горохова каша з м'ясом Горохова каша з цибулею Горохова каша на воді Горохове пюре Горохове пюре в каструлі Горохове пюре на воді